CORRENT PER TERRITORI ERMASSET

Ahir es va celebrar la clàssica cursa per muntanya de la Fita del Ram, a Esporles. Es tracta d’una prova que transcorre per dins boscos que un dia van ser testimonis d’una gran activitat ja que estan plens de camins, rotllos de sitja, barraques i aljubs. A més, és territori d’uns petits éssers de llegenda, els Ermassets.

La llegenda, recollida per Mossèn Alcover, conta que un Ermasset és un ésser de mitjana estatura, de color verd, molt magre i amb ulls grossos, amb les orelles tres vegades les d’un home, braços llargs i mans allargades amb unes ungles ben esmolades, cames primes però molt àgils. L’ermasset és l’encarregat de custodiar el tresor que hi ha al fons de la cova dels Ermassets, situada molt a prop del cim de la Fita del Ram, per on va passar la cursa.

Tornant a la cursa, el dia es va despertar amenaçador, però va permetre córrer amb una molt bona temperatura per dins els alzinars d’Esporles, amb un recorregut amb dues fortes pujades i unes baixades d’allò més tècniques.

Pel que fa a resultats, hem de destacar les dues quartes posicions absolutes d’Asmaa Zammou i Toni Gran, així com les segones posicions d’Aina Llompart i Joan Martorell en categoria sub23. Enhorabona!

Igualment, volem fer menció a totes i tots els nostres corredors i corredores que es van atrevir a participar a la cursa just una setmana després d’haver corregut la nostra cursa Tomir!

I a la resta, també donar-vos l’enhorabona per seguir contagiant-nos aquestes ganes de muntanya que teniu!

RESULTATS:
https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6591079&compsec=clas

Deja un comentario

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close