MEMÒRIES DE LA CURSA TOMIR 2021

Han passat gairebé dues setmanes ,que ens les hem agafades de vacances després d’organitzar les dues primeres curses per muntanya a Mallorca en temps de pandèmia, des de que va tenir lloc la nostra estimada Cursa Tomir. Ja abans de començar, no volem deixar d’agraïr a totes les persones i institucions que han donat una mà en l’organització tant de Serra Nord com de la Cursa Tomir.

Tot i que ens hagues agradat poder celebrar la vintena edició en condicions normals, la valoració que fem és molt positiva ja que no és senzill organitzar una cursa en una situació normal, encara ho és menys en plena pandèmia.

Muntar un esdeveniment així no seria possible (i no ens cansarem mai de dir-ho) sense el fantàstic equip de voluntàries i voluntaris que tenim a la Secció. En total teniem prop de 70 voluntaris per una cursa de 27 Km, cosa que ens pareix increible i per això no ens cansarem tampoc de donar-vos les gràcies.

Entrant en matèria, enguany voliem recuperar el recorregut original de la Cursa Tomir, sortint des del Pi de Son Grua, pujar el Camí Vell de Lluc fins al Coll Pedregaret i, des d’aquí, anar cap al Tomir i fer la baixada clàssica cap a Fartàritx i després cap a Pollença. No va poder ser així perquè gestionar una sortida adaptada al protocol COVID que vam preparar ho feia inviable i, per això, la sortida va tenir lloc a Pollença, sumant 5 quilòmetres al recorregut.

Pel que fa a resultats:

MASCULÍ

  1. Alejandro Forcades
  2. Biel Martinez
  3. Toni Melis

FEMENÍ

  1. Karina Gómez
  2. Asmaa Zammou
  3. Justyna Czop

I com no, donar l’enhorabona a totes i tots els corredors de la Secció que vau participar, alguns aconseguint posicions de podi en categories oficials i locals, i sobretot a aquells que també ens vau donar una mà ajudant els dies abans de la cursa.

Finalment, no voliem acabar sense donar les gràcies a IB-RED per la cobertura en directe que va donar de la cursa i menció especial a nen Josep Balater per les gestions perquè això vos possible. Podeu trobar el video en el següent enllaç:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close