CANVIS A LA CxM SERRA NORD

En vista de la normativa sanitària que regula les activitats en la Fase 4 d’alerta sanitària i després d’haver mantingut diferents reunions i valorades vàries opcions no ens queda més remei que canviar la CxM Serra Nord de 44 Km. 

Els motiu principal és el següent. En Fase 4 no podem fer esdeveniments amb 150 persones i hauríem de fer 3 sortides de 50 persones separades per 1 hora. Per una organització com la nostra (som un club petit amb uns recursos limitats) és inviable fer aquest tipus de sortida per motius de temps, personal i econòmics. Som els primers afectats per això perquè son mesos de feina i planificació que no serviran enguany i també som els primers que lamentam aquesta situació. De totes maneres, també pensam que és hora de reactivar el món de les curses per muntanya i els esdeveniments esportius en petit format, sempre amb responsabilitat i amb totes les mesures sanitàries necessàries. És per això que la CxM Serra Nord de 44 Km passarà a tenir el recorregut de la XS, és a dir, de Lluc a Pollença, amb sortides de 50 persones separades per 1 hora i es celebrarà el dissabte 6 de febrer amb la primera sortida a les 9:30, la segona a les 10:30 i la tercera a les 11:30.

Pel que fa a la CxM Serra Nord XS, segueix endavant amb el mateix format de 3 sortides de 50 persones separades per 1 hora.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close