III CxM SERRA NORD

Avui no podem parlar ben bé de crònica del cap de setmana sinó de crònica dels darrers mesos i és que organitzar una cursa no és cosa d’una setmana: autoritzacions, trofeus, medalles, camisetes, avituallaments, voluntaris/es, ambulàncies, marcatge i un llarg etc.

Una vegada teniem la llista completa només va faltar donar el “sus!” a la cursa que, recordau, tenia dues distàncies: una de 44 km que cobria el recorregut que separa Sóller i Pollença; i una segona de 18 Km entre Lluc i Pollença. Totes dues curses transitaven per el GR221 passant per Biniaraix i el seu Barranc, per l’embassament de Cuber, la Font des Prat i el Coll des Prat, per les increibles voltes den Galileu i per els alzinars de Lluc fins arribar a Pollença.

Així doncs, el tret de sortida a la cursa llarga es va donar a les 8 del dematí i, amb menys de 4 hores, vam tenir al campió de la prova a la Plaça Major, Biel Martinez dels Xendenguets seguit per Lluis Biel Bauza i Albert Martinez. En fèmines, una increïble Amanda Martin completà el recorregut amb un temps de 4h 57 min seguida de Laura Martorell en segona posició i Marga Serra i Nati Guirado que compartiren la tercera posició.

Pel que fa als resultats de la Secció, no podem estar més contents de com ha començat la temporada i és que vàrem obtenir molt bons resultats: Joan Riutort (1r sub23), Jordi Torres (2n sub23), Marga Llompart (1a sènior), Jose Antònio Zafra (3r Master 55), Sebastià Munar (2n Veterà C).

La CxM Serra Nord XS començava a les 12h amb el so dels Xeremiers Orats a la Plaça dels Peregrins de Lluc per fer els 18 Km que separen Lluc de Pollença. El més ràpid en completar el circuit fou Gerard Marcé amb un temps d’1h i 16min seguit per Adrià Soler i Miguel Espinosa. En dones, la més ràpida fou Gemma Miro amb 1h i 46min seguida per Rosa Duque i Maria Pérez.

Dels nostres amics de la Secció hem de destacar el paper dels dos “iogurins” Josep Cladera i Xesc Vicens que es classificaren primer i segon de la categoria junior.

Finalment no voliem tancar aquesta entrada sense agraïr a totes les persones que ens han ajudat a que la cursa hagi estat un exit: voluntaris i voluntaries, col·laboradors, Policia Local, Ajuntaments, etc. Ja sabeu, i no ens cansarem mai de dir-ho, que sense vosaltres, tot això no seria possible. Moltissimes gràcies.

Podeu consultar les classificacions en el següent enllaç: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6767171&compsec=clas&ecidrec=6767332

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close