LA FIRA I FINAL DE COPA

Fa uns mesos, va sortir la idea de fer un viatge en el temps en forma d’exposició sobre els Campaments d’Estiu de Cala Murta i així, durant les darreres setmanes, vam estar recopilant fotografies, així com camisetes dels diferents anys i altres petits records, del que van ser els campaments d’estiu. Moltes de les imatges les teníem en format diapositiva per la qual cosa vam haver-les d’escanejar una a una per poder engrandir-les i imprimir-les.

Després d’imprimir les fotos i muntar-les dins les vases, dijous va tocar muntar l’exposició. Gràcies a l’ajuda i el criteri d’en Biel March va quedar un muntatge d’allò més xulo! Divendres, després d’acabar alguns petits detalls, va tocar la inauguració on vingueren Pere “Morou” i Miquel “Sopera” a contar algunes cosetes sobre els Campaments.

Volem dir que varem quedar molt contents amb la rebuda que va tenir aquell recull de fotos ja que la sala va quedar petita de tanta gent que va venir, així que moltes gràcies!

I ahir es va celebrar la darrera prova de la Copa Balear de Curses per Muntanya, la Mancor Xtrem, organitzada per el Club Esports l’Altura. Degut a les condicions meteorològiques i amb bon criteri per part de l’organització i de l’equip arbitral de la prova, la cursa es va neutralitzar i escurçar per motius de seguretat.

En total foren gairebé 24 km i un desnivell de 1.200 m+ per recórrer el tram des de Mancor fins gairebé arribar al Coll des Prat i tornar fins el poble. Aquestes condicions van fer la cursa, una de les més dures celebrades enguany ja que els corredors i corredores hi van trobar fang, pluja i fins i tot calabruix.

Des de l’any passat, Mancor Xtrem també té una germana petita XS que fa el mateix recorregut que la prova més llarga però que arriba fins a les Cases des Bosc i torna per el mateix camí.

Pel que fa a resultats, els guanyadors de les dues proves foren per una banda Biel Gomila i Esther Amoros a la versió llarga i Toni Joan Barceló i Dana Estefania Vergara.

Destacar el segon lloc de Juan Miguel Fernandez en categoria M60 a la prova curta i des d’aquí ànims a totes i tots els que us vau haver de retirar!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close