DE PONT PER MENORCA

Aprofitant que hi havia el pont de Tots Sants, el nostre club es va posar en marxa per preparar un viatget a l’illa veïna per poder fer algunes etapes per el mític Camí de Cavalls. Aquest, es un vial que recorre el perímetre de l’illa i que fou creat, en alguns trams, durant el segle XIV com a mitjà de vigilància de l’illa contra els atacs pirates i que, més endavant, fou reforçat amb la contrucció de torres de defensa. Durant el segle XVIII, en el domini anglès de l’illa, fou considerat Camí Reial i ja s’utilitzava com a via de comunicació.

Així doncs, just en arribar del port, els nostres amics i amigues ja anaren cap al Pont d’en Gil i començaren la primera etapa. Aquesta passava també per el far de Punta Nati fins arribar a Cala Morell fent un total de 14 Km.

El segon dia tocava, com diuen en ciclisme, “etapa reina”. I és que tocava recórrer la part més salvatge de la Costa Nord de Menorca, des de Cala Morell fins a Binimel·la passant per la zona dels Alocs. En total 24 Km que acabaren amb un “capfico” a l’impressionant Cala Pregonda.

El tercer dia estava previst anar des de l’Arenal den Castell fins a n’Es Grau, però les previsions per mala mar van fer avançar l’horari de tornada del vaixell i no la van poder fer. Així que quedarà pendent per el següent viatge!

Per aquest cap de setmana de la Fira, recordau que la Secció inaugura una exposició sobre ELS CAMPAMENTS D’ESTIU DE CALA MURTA al Club Pollença! Sera divendres dia 8 a les 21 h.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close