EXCURSIÓ I CAMPIONAT DE BALEARS

Aquest dissabte hi havia pont i hem aprofitat per estar ben entretinguts/des durant tot el dissabte!

El matí, el grup d’excursionisme va anar a fer la volta al Puig de Tossals Verds des de l’embassament de Cúber i passant per els tunels d’Almadrà. Es tracta d’una de les excursions clàssiques que es poden fer dins la Serra de Tramuntana.

Així, sortiren des de Cúber per anar en direcció al torrent d’Almadrà des d’on passaren per dins els tunels fins arribar a la pista que puja en direcció al Refugi de Tossals Verds. Des d’allà, seguiren cap a les Cases Velles de Tossals fins arribar al Coll dels Coloms. A partir d’aquí, i tot seguint el GR-221 tornaren cap a Cúber seguint la canonada d’EMAYA.

El mateix dissabte capvespre també es celebrava la clàssica Pujada al Castell d’Alaró organitzada per els companys del club Sa Milana i que, a més, enguany era el Campionat de Balears de Curses per Muntanya per Clubs.

La prova té un total de 14 Km , sortint des de la vila d’Alaró i fent cim al Castell per després baixar en direcció a Orient i tornar a Alaró per el pas de s’Escaleta amb un darrer tram molt tècnic en baixada.

Destacar la victòria de la nostra incombustible Asmaa Zammou així com els podis dels més joves del club Miquel Vich (2n sub23) i Jordi Torres (1r junior). A més, amb els punts aconseguits per totes i tots els participants del nostre club, vam aconseguir classificar-mos tercers en el campionat de Balears!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close