ARARAT, PIRINEUS I LLIGA

Avui la crònica del dilluns serà un poc més llarga ja que ha estat un cap de setmana (i setmana sencera) plena d’activitat per el nostre club.

La setmana passada alguns companys i companyes del nostre club varen anar al massís de l’Ararat, el cim més alt de Turquia amb 5.137 metres per intentar fer cim. Això és el que ens contaren sobre l’expedició:

” 4 persones de la secció i 2 mes eren l’expedició de l’Ararat muntanya de 5137 mts d’altura al nord de Turquia, arribarem al camp base amb cotxes, allà havia els cavalls que pujarien el material mes pesat i també el menjar. Allà tambe vàrem conèixer els guies kurds, molt atents simpàtics i bones persones,arribarem fins al camp 1 a 3500 mts d’altura sense cap problema. Una hora després d’arribar fa començar un vent molt fort, després plovia i nevava, aixi tot el vespre, al dia següent al mati el temps estava millor i varem comemçar a pujar. Tres del membres ja estaven molt cansats, pero tots arribarem al camp 2, a 4200, mts d’altura, on feia molt de vent. Quedam per pujar cap al cim a les 2 del mati . A aquella hora feia moltíssim vent i tres dels membres estaven molt malament amb l’altura i vàrem esperar a les 6 per pujar els que estavem be.

A les 6 quatre del membres varem baixar, i jo l’altre persona de l’expdició voliem pujar pero el guia principal no va voler pujar per no rompre el grup.

Quan varem arribar a la ciutat varem xerrar amb el guia kurd (Zequi) i va dir que el dia següent ens duia a un llac molt poc frecuentat per u turistes, el llac dels peixos a 2300mts d’altura. Allà un pastor ens va convidar a fer un te i després el seu pare havia pescat una carpa del llac i varem menjar junts no varen voler cobrar res nomes que havíem de venir una altra vegada.

Ara fent un “zoom” als Pirineus, aquest cap de setmana es celebrava la Salomon UltraPirineu, amb l’ultra com a prova reina i amb curses més curtes. Com no pot ser d’altra manera, la Secció també hi va voler ser present aconseguint acabar a totes les curses:

  • Joan Martorell. Ultra Pirineu (95 Km). 15h 54min.
  • Lucia Ruzafa. Trail Pirineu (56 Km). 9h 38min.
  • Anja Reinhardt. Mitja Pirineu (19 Km). 3h 08min.

Enhorabona!

Finalment, ja a territori illenc, ahir es va celebrar la cursa per muntanya Sant Juniper amb un recorregut de 14,2 Km i 630 metres de desnivell positiu fent cim al Puig de Bonany. Allà també hi varem ser i aconseguirem dos grans resultats:

  • Lluis Gabriel Bauzà. 4t absolut i 2 Veterà A.
  • Juan Miguel Fernández. 3r M60.

Enhorabona a tots!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close