ACABANT BÉ L’AGOST

Aquest ha tornat ser un cap de setmana (i setmana sencera) dels que ens agraden, amb activitat tant dissabte com diumenge per despedir l’agost (i casi l’estiu) així com toca!

Al llarg de tota la setmana hem tengut el “zoom” fixat damunt el macís del Mont Blanc, on s’hi disputava la mítica Ultra Trail du Mont Blanc, amb totes les seves variants. Allà hi teniem en Miquel Negre, en Joan Toni Alemany, en Miquel Bonnin i en Juan Miguel Fernández així com altres amics pollencins.

– Miquel Negre TDS (145 Km 9100 md+) 40h 55 min.
– Joan Toni Alemany OCC (59 Km 3484 md+) 11h 02 min.
– Miquel Bonnin OCC (59 Km 3484 md+) 10h 30 min. 
– Juan Miguel Fernández OCC (59 km 3484 md+) 12h 33 min.

Miquel Negre després d’acabar la TDS
Joan Toni, Miquel i Juan Mi amb les medalles de “finisher” de la OCC.

Dissabte dematí, alguns dels nostres socis varen anar a la presentació del “Reto UTIB” d’en Mikel Domenech, que consisteix en córrer totes les ultra-trails de les Illes Balears amb 12 mesos a favor de la creació d’unitats intrahospitalàries per malalts/es de càncer. Al llarg del dematí hi va haver tota una sèrie de xerrades i, entre elles, hi va haver una petita presentació de la “Mallorca 5000 Skyrunning” de la que formem part.

El mateix dissabte capvespre hi havia la cursa per muntanya “Talaia K10“, organitzada pels amics del Club de Muntanya Alcudia, amb un circuit molt ràpid i tècnic i que feia cim a la Talaia d’Alcúdia. Sense cap dubte, el gran protagonista va ser la calor que no va ser un impediment perquè els nostres amics s’ho passin pipa! A més, varem tenir un parell de podis: Joan Martorell (1r sub23), Xavier Martorell (2n sub23) i Miquel Llompart (3r senior), enhorabona!

Volem fer una menció especial a Xavier Martorell que ha tornat a competir després de la seva lesió al turmell!

I finalment, ahir varem tenir l’excursió mensual del club que aquesta vegada va ser al Caló de s’Estaca, una bona manera de despedir l’estiu! Així, sortirem des del Port de Valldemossa en direcció al camí de s’Estaca, veient una panoràmica de la zona sud de la Serra de Tramuntana per després enfilar la baixada cap a s’Estaca i el seu petit caló.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close