CICLISME, BARRANQUISME I CURSES PER MUNTANYA

Com no pot ser d’altra manera, aquest cap de setmana ha tornat ser ben mogudet pels nostres amics i amigues!

Dissabte en Salva, en Pedro i na Marga participaren a la cursa ciclista 312, un esdeveniment que va congregar prop de 8.000 persones i amb un circuit que transitava per gran part de la Serra de Tramuntana i tornava arribar a Alcúdia. Segons mos varen contar, varen quedar a poques mil·lèssimes de segon de guanyar a un tal Alberto Contador o a un tal Miguel Indurain que també hi van participar. ENHORABONA!

El mateix dissabte, tres integrants del grup de barranquisme de la Secció van aprofitar les darreres plogues i van fer una visita a un dels barrancs més importants d’Europa, el torrent del Gorg Blau que conté el tram de Sa Fosca. Així doncs, s’hi van possar ben d’hora i van accedir al torrent per el Pas des Duro (conegut així perquè es diu que a una de les primeres exploracions del torrent, a n’aquest pas s’hi va trobar una moneda d’un duro) per sortir a l’Entreforc!

Finalment, diumenge va tenir lloc la IV Cursa per Muntanya de Puigpunyent on hi vam tenir un bon grapat de representants. La cursa, amb un total de 16km i 950 metres de desnivell positiu, transitava per els voltants del Puig del Galatzó però sense arribar a fer-hi cim. Tot i que era un recorregut molt ràpid també es de destacar les parts més tècniques que es trobaven a la baixada des del punt més alt. Això junt amb les grans vistes que hi havia va fer que els nostres amics i amigues gaudissin d’un gran dematí. I a més vam tenir un parell de podis: Asmaa (2a absoluta), Jordi Torres (1r sub20), Jordi Cifre (3r sub23) i Pep Frontera (1r M50).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close