CAP DE SETMANA DE SERRA NORD

Aquest cap de setmana va ser ben mogut pel nostre club ja que ens tocava encetar la temporada de curses per muntanya organitzant la CxM Serra Nord i la CxM Serra Nord XS.

A principis de setmana ja ens vam posar en marxa preparant les boses pels participants que venguessin a recollir els dorsals. Dimecres vam fer entrega de dorsals a Palma amb l’ajuda de la Junta Directiva de la FBME. Divendres alguns van anar a marcar el recorregut (moltes gràcies als companys de Matinam per Somir que vam fer Sóller-Lluc), entrega de dorsals a Pollença i entrega de camiseta de club als nostres corredors i corredores.

Dissabte va ser el dia. Tocava preparar les sortides, preparar els avituallaments i que tots els voluntaris i voluntàries estiguessin a lloc. Igualment, molts dels nostres amics i amigues del club també van córrer i van aprofitar ben bé el dia que va fer.

Vam tenir la primera alegria de la temporada ja que el nostre nou soci, Toni Gran, va aconseguir la victòria a la prova llarga amb un temps de 3h 55min. (ENHORABONA I BENVIGUT TONI!). La dona més ràpida fou Amanda Martin amb un temps de 4h 59min, enhorabona!. A la XS els més ràpids fóren Pep Joan Serra amb un temps d’1h 16 min i Dana Estefania amb 1h 33min. No ens podem oblidar del nostre menut Josep Cladera que va arribar 4t de la general i va aconseguir la primera posició en categoria junior!

Els primers pollencins i pollencines amb arribar a Plaça foren Jaume Vilanova (4h 16min) i Rosa Riera (5h 37min) a la CxM Serra Nord i a la XS foren Miguel Espinosa (1h 18min) i Maria Àngels Llobera (2h 01min).

Ens agradaria nombrar a totes i tots els corredors, voluntaris, persones que ens han ajudat, patrocinadors i col·laboradors però la llista seria infinita! Moltes moltes gràcies a totes i a tots i esperam veurer-vos l’any que ve!

CLASSIFICACIONS

https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6569061&compsec=clas&ecidrec=6569066

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close