N’ALI I MOLTS DE TORRENTS

Com ve essent habitual aquestes darreres setmanes, el nostre club ha viscut un intenssíssim cap de setmana després de la Tramuntana Travessa (no hem tingut tems de fer la crònica…). 

El grup de senderisme va aprofitar el dijous per fer la sortida mensual, arribant a un altre dels “mil” de la Serra de Tramuntana, el Puig de n’Ali (1.037 m). Sortiren de Caimari i pujaren per el camí dels Horts fins enfilar el darrer tram més tècnic que els conduí al cim. Per baixar, anaren per el pas de n’Arbona per enfilar el camí vell de Lluc per tornar arribar a Caimari. El dia va ser esplèndid i pogueren gaudir d’una bona volta!

Galeria de fotos del nostre amic Toni Torrandell. Mil gràcies com sempre Toni! 

El mateix dia, començada el VI Encuentro Nacional de Barranquismo que ha tingut lloc a Pollença, organitzat pel comitè de Torrents de la FBME, del que el nostre estimat Llorenç Vila n’és el director, i on la Secció va col·laborar donant una mà amb el tema de muntatge dels esdeveniments que es feien cada dia.

Tot plegat han estat 4 dies on els participants de la trobada han pogut conèixer guies de torrents i coves, han aprés alguna cosa més sobre el Ferreret, han vist barrancs d’Albània, de la Illa de la Reunió, de com baixaven la Fosca als anys 80, etc. I també han pogut conèixer alguns barrancs de la Serra de Tramuntana. 

No podem fer res més que felicitar en Llorenç per la feinada que ha fet muntant aquesta trobada i promovent el barranquisme dins el nostre club i dins el nostre poble. Chapeau Llorenç!

Resum de la trobada!
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close