CAP DE SETMANA INTENS PER LA SECCIÓ!

La Secció no s’atura…

Dissabte vam rebre la notícia que el nostre amic i soci Abel Femenias i els seus companys d’expedició van aconseguir completar el descens d’un dels barrancs més difícils del món, el Tour de Fer a l’illa de la Reunió, després de 38 d’activitat. Enhorabona Abel i companyia!

Diumenge, la secció de curses per muntanya va participar a la CxM Sant Juniper a Petra, organitzada pels companys i companyes dels Xendenguets, on vam tenir grans resultats i segur que s’ho van passar de luxe. “Ha estat una bona cursa, amb una organització i uns voluntaris de 10” comentaven algunes companyes nostres del club.

Ahir també va ser un dia molt emotiu per el nostre club ja que pujàrem al Puig de Ca a retre homenatge a Xavier Socies, alpinista pollencí que va desaparèixer al Diran Peak l’any 1993. A l’acte hi assistí la família de Xavier, companys i companyes de muntanya, Miquel Àngel March, batle de Pollença i amic, així com sòcies i socis que ens volgueren acompanyar. Tomeu Fus i Miquel Àngel feren dos petits homenatges particulars, el primer amb una glossa i el segon interpretant la melodia dels Cossiers amb el flabiol, com va fer alguns anys en Xavier.

A més, els nostres amics Marga Llompart i Miquel Ferrer, van disputar la Ultra Sanabria per etapes. Na Marga va aconseguir la tercera posició en categoria sènior!!

Ha estat ben mogudet!!!

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close